Επαναλειτουργία Καταστήματος & Περιορισμοί
28/04/2020
Δελτίου Τύπου - Happy Nails
Ωράριο Λειτουργίας – Αύγουστος 2020
02/07/2020

Αλλαγή στα Online Ραντεβού

Δελτίου Τύπου - Happy Nails

Αγαπητοί μας πελάτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με μία σημαντική αλλαγή που έχει γίνει στην πλατφόρμα κρατήσεων που χρησιμοποιούμε και επηρεάζει τους πελάτες που κλείνουν online ραντεβού. Συγκεκριμένα από εχθές Παρασκευή 08/05/20 κατά το τελευταίο βήμα πριν την επιβεβαίωση του ραντεβού, η πλατφόρμα σας ζητάει να καταχωρήσετε μία πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ καθώς εναλλακτικά δεν σας αφήνει να προχωρήσετε στην επιβεβαίωση του ραντεβού.

Εάν δείτε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα (πραγματική εικόνα από την πλατφόρμα κρατήσεων), το ότι θα βάλετε τα στοιχεία της κάρτα σας δεν σημαίνει ότι θα σας γίνει κάποια προ-χρέωση για το ραντεβού σας. Συγκεκριμένα στο τελευταίο βήμα αναφέρει «Δεν θα χρεωθείτε τώρα, η πληρωμή θα συλλεχθεί στο κατάστημα μετά το ραντεβού σας».

Τα στοιχεία της κάρτα σας αποθηκεύονται στην εταιρία διαχείρισης και ανάπτυξης της πλατφόρμας και δεν έχουμε καμία πρόσβαση σε αυτά εκτός από την ημερομηνία λήξης και τα 4 τελευταία ψηφία αυτής για λόγους ταυτοποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης των στοιχείων της κάρτας σας κάντε κλικ ΕΔΩ.

Αυτό ουσιαστικά σας δίνει πλέον 3 επιλογές (ενώ μέχρι τώρα είχατε 2). Μπορείτε 1) με την ολοκλήρωση του ραντεβού σας να πληρώσετε μετρητά στο ταμείο του καταστήματος, 2) να πληρώσετε με στην πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα απευθείας στο ταμείο του καταστήματος ή 3) να ζητήσετε από τον υπάλληλο στην υποδοχή να χρεώσει απευθείας την κάρτα που έχετε δηλώσει κατά την κράτηση του ραντεβού για μεγαλύτερη ευκολία (πχ. μπορεί να έχετε ξεχάσει να πάρετε την κάρτα σας μαζί ή να μην έχετε μετρητά επάνω σας).

Επιπρόσθετα στο τέλος αναφέρει: «Ακυρώστε δωρεάν μέχρι 2 ώρες νωρίτερα, διαφορετικά μπορεί να χρεωθείτε 10% της τιμής της υπηρεσίας εάν καθυστερήσετε την ακύρωση ή 30% εάν δεν εμφανιστείτε». Αυτό ουσιαστικά είναι μία δικλείδα ασφαλείας που επηρεάζει μόνο τους ασυνεπείς πελάτες και ουσιαστικά προστατεύει την εκάστοτε επιχείρηση καθώς πολλοί πελάτες κλείνουν ραντεβού χωρίς να εμφανίζονται ή ακυρώνουν το ραντεβού τους 1-2 λεπτά πριν από αυτό (δεν θεωρείτε ακύρωση η ενημέρωση 1-2 λεπτά πρίν) με αποτέλεσμα η επιχείρηση να ζημιώνεται αδυνατώντας και να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά όλο το πελατολόγιο της (ειδικά τους μήνες με μεγάλη ζήτηση για ραντεβού) αλλά και να καταναλώνει πολύτιμες εργατοώρες χωρίς κέρδος.

Η ομάδα του Happy Nails είναι πάντα στην διάθεσή σας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ώστε να σας βοηθήσει ή να σας λύσει τυχόν απορίες σχετικά με την νέα αυτή λειτουργία. Επίσης μπορεί να σας κλείσει ραντεβού τηλεφωνικά εφόσον δεν επιθυμείτε να καταχωρήσετε κάποια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

 

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

Η Ομάδα του Happy Nails

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο