Αναστολή Λειτουργίας Λόγω Κορωνoϊού & Επαναλειτουργία Καταστήματος

Δελτίου Τύπου - Happy Nails
Ωράριο Λειτουργίας – Αύγουστος 2020
02/07/2020

Αναστολή Λειτουργίας Λόγω Κορωνoϊού & Επαναλειτουργία Καταστήματος

Το παρακάτω Δελτίο Τύπου αναθεωρήθηκε τελευταία φορά την Κυριακή 10/01/2021.

Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώσουμε ότι βάσει των οδηγιών που δόθηκαν από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες την Παρασκευή 08 Ιανουαρίου, το κατάστημά μας θα παραμέινει κλειστό τουλάχιστον έως και την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Με γνώμονα πάντα την ατομική υγιεινή και ασφάλεια των πελατών μας αλλά και συμμόρφωση με τις κρατικές οδηγίες, ακυρώνουμε όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού στο κατάστημά μας έως και τότε.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας το online σύστημα κρατήσεών μας έχει ενημερωθεί αντίστοιχα και σας επιτρέπει να κλείσετε ραντεβού από την Τρίτη 19 Ιανουαρίου και μετά.

Εάν έχετε προγραμματισμένο ραντεβού στο κατάστημά μας και ακυρωθεί θα λάβετε γραπτό μήνυμα sms (εάν έχετε δηλωμένο κινητό τηλέφωνο) ή/και email εάν έχετε καταχωρήσει το email σας στο online σύστημα κρατήσεών μας.

Σε περίπτωση παράτασης της αναστολής λειτουργίας, θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στο www.happynails.gr, μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook αλλά και μέσω ηχογραφημένου μηνύματος στο τηλεφωνικό μας κέντρο, το οποίο θα μπορείτε να ακούτε όλο το 24ωρο καλώντας στο 210 7516500.

Η ομάδα μας παραμένει διαθέσιμη για να απαντήσει τυχόν απορίες σας τόσο μέσω μηνυμάτων από την επίσημη σελίδα μας στο Facebook αλλά τόσο και μέσω email στο info@happynails.gr.

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μην μας αποστέλλετε μηνύματα και μας ζητάτε να κάνουμε κατ’ οίκων επισκέψεις για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας καθώς σε αυτό υπάρχουν τα παρακάτω πολύ βασικά προβλήματα όσο και εάν θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε:

  • η πραγματοποίηση υπηρεσιών στο σπίτι θυσιάζει βασικούς κανόνες υγιεινής όπως το ότι τα εργαλεία δεν μπορούν να αποστειρωθούν κατάλληλα (στα κατάστημα γίνεται συνεχής κλιβανισμός αυτών στους 1000°C από νοσοκομειακό κλίβανο)
  • η προσφορά υπηρεσιών σε σπίτι είναι παράνομη και διώκεται ποινικά (μαύρη εργασία) καθώς δεν μπορεί να δοθεί απόδειξη παροχής υπηρεσιών
  • φέρνεται το προσωπικό μας σε δύσκολη θέση να σας αρνηθεί την κατ’ οίκων επίσκεψη καθώς και το ίδιο όσο φιλότιμο και εάν είναι θέλει να προφυλαχθεί από πιθανή μόλυνση από τον Κορωναϊό (και μένει σπίτι του)

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και την κατανόησή σας.

Η Ομάδα του Happy Nails

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο