Η Ιδεά & Υλοποίηση

Katerina - Happy Nails

Η Κατερίνα – Αυτή η γυναίκα μονίμως στο τρέξιμο. Μάνα δύο παιδιών βλέπετε (όσοι έχουν παιδιά ξέρουν). Από τα 18 της στον τομέα των επιχειρήσεων λόγω του πατέρα της. Είναι η πλέον κατάλληλη να διευθύνει μία επιχείρηση, αλλά και να την επεκτείνει (σύντομα κοντά σας με δεύτερο κατάστημα).  Ήταν μία από τις πρώτες τεχνήτριες στην Ελλάδα (εάν όχι η πρώτη) και ξέρει να χρησιμοποιεί από τις πιο παλαιές μέχρι και τις πιο καινούργιες τεχνικές στην περιποίησή σας. Πάντα με το χαμόγελο στο στόμα αλλά και την ευγένεια στον χαρακτήρα της (αριστοκράτισσα από γεννησιμιού) θα σας μαγέψει από την πρώτη επαφή μαζί της. ?

Η Υποστήριξη

Spiros - Happy Nails

Ο Σπύρος – Ό,τι και να πούμε γι’ αυτό το παιδί είναι λίγο. Από μικρός του άρεσε να ασχολείται με τους υπολογιστές αλλά και κάθε τί ηλεκτρονικό. Είναι ο Γενικός Υπεύθυνος του Happy Nails και έχει αναλάβει κυρίως την ηλεκτρονική παρουσία του καταστήματος, όπως την ιστοσελίδα της επιχείρησης ή την εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα και tablets. Ότι σας δυσκολεύει ή δεν δουλεύει σωστά το φταίξιμο σε αυτόν 😉 Είναι πάντα ευγενικός και πολύ εξυπηρετικός, αλλά και πολυάσχολος και γ’ αυτό μπορείτε να τον βρείτε πιο εύκολα στο email του που είναι το spiros@happynails.gr παρά στο κινητό του ή το τηλέφωνο του καταστήματος. ?

Η Τέχνη

Athina - Happy Nails

Η Αθηνά – Την κοπέλα αυτή την μεγαλώσαμε στα γόνατά μας. Από την πρώτη ημέρα που την πήραμε στο κατάστημά μας μέχρι και τώρα που γράφουμε αυτό το άρθρο είναι μονίμως με σκυμμένο το κεφάλι, όχι γιατί έχει αυχενικό και την ξεκουράζει αυτή η στάση, αλλά επειδή είναι ο πιο ψείρας άνθρωπος που έχουμε γνωρίσει. Δεν θα σας αφήσει να φύγετε από το κατάστημα εάν τα νύχια σας δεν είναι αψεγάδιαστα. Αυτός ήταν και ο λόγος που την ορίσαμε Υπεύθυνη του καταστήματος Παγκρατίου. ?

Χριστιάννα - Happy Nails

 

Η Χριστιάννα – Είναι το νέο μέλος της ομάδα μας, ένα πολλά υποσχόμενο άτομο. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε σαν την Πεντάμορφη, όχι μόνο για την εξωτερική ομορφιά της αλλά και για την εσωτερική της. Πάντα χαμογελαστή και μόνο με τον καλό λόγο στο στόμα θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες σας τις έννοιες κατά την περιποίησή σας εάν την επιλέξετε. Ως ανήσυχο και καλλιτεχνικό πνεύμα μπορεί να ζωγραφίσει στα νύχια σας ολόκληρα παραμύθια.