Το Κατάστημά Μας

Χώρος Αναμονής – Happy Nails

Το κατάστημά μας άνοιξε το 2002 στην περιοχή του Παγκρατίου και ήταν ένα από τα πρώτα, με πρωτοποριακές παροχές περιποίησης και συντήρησης νυχιών και αποτρίχωσης, στο νομό της Αττικής. Στεγάζεται σε κεντρικό σημείο του Παγκρατίου και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Πύρρου 19 & Δαμάρεως πίσω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, μόλις 3 χιλιόμετρα από το Κέντρο της Αθήνας και 25 χιλιόμετρα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η επιλογή της επίσκεψης καί αξιοποίησης των υπηρεσιών μας στο κατάστημα «Happy Nails» θα σας χαρίσει μία αξέχαστη εμπειρία, καθώς το μαγαζί μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο είναι πρόθυμο καί χαμογελαστό να σας εξυπηρετήσει, αφού πρώτα σας προσφέρει ένα κρύο ή ζεστό ρόφημα της προτίμησή σας. Επιπρόσθετα, το προσωπικό μας είναι ικανό να σας παράσχει υπηρεσίες που αφορούν σοβαρά περιστατικά των άνω καί κάτω άκρων.

Ακόμη το κατάστημά μας διαθέτει τόσο μηχανήματα καί εργαλεία σύγχρονης τεχνολογίας, στα οποία και εφαρμόζονται καθημερινώς όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής (όπως π.χ. ο κλιβανισμός των εργαλείων και η τοποθέτησή τους σε σακουλάκια κενού αέρος), όσο καί άνετους χώρους που εξασφαλίζουν μία όμορφη, υγιεινή καί άνετη ατμόσφαιρα για εσάς. Οι πελάτες επίσης έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν μία σειρά από προϊόντα περιποίησης ή συντήρησης των νυχιών, τα οποία καί πωλούνται στο μαγαζί.

Τέλος, η επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματός μας: www.happynails.gr, θα σας λύσει τα χέρια για μία πιο γρήγορη επικοινωνία καί ενημέρωση σχετικά με τον κόσμο των νυχιών. Το «Happy Nails» σας περιμένει, προκειμένου να σας προσφέρει μια ωραία εμπειρία για χαρούμενη ζωή με νύχια υγιή και όμορφα…

 

H ομάδα του “Happy Nails”

Επιμέλεια: Ατσίδης Νικόλαος

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο