Υπηρεσία Online Πληρωμών HappyPay

Υπηρεσία Online Πληρωμών HappyPay

Η ομάδα του Happy Nails σας δίνει την δυνατότητα μέσω της υπηρεσίας PayPal να προπληρώσετε το ραντεβού που έχετε κλείσει ηλεκτρονικά. Η αξιοποίηση αυτής της υπηρεσίες προϋποθέτει να διαθέτετε λογαριασμό PayPal (σύντομα η δυνατότητα πληρωμής με οποιονδήποτε τρόπο θα ενσωματωθεί με την ολοκλήρωση της κράτησης ενός ραντεβού online χωρίς να χρειάζονται πρόσθετες ενέργειες από εσάς). Η ομάδα μας επέλεξε την υπηρεσία PayPal καθώς είναι η πιο διαδεδομένη στους χρήστες  του διαδικτύου αλλά και το σύστημά της PayPal είναι το πιο απλοποιημένο ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και οι πιο αρχάριοι χρήστες.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα Βήματα & τις Οδηγίες που ακολουθούν πριν προχωρήσετε στην προπληρωμή ενός ραντεβού.

Βήματα & Οδηγίες

  • Κάντε κλικ στο πλήκτρο “Online Πληρωμή” στο τέλος αυτής της σελίδας.
  • Στην συνέχεια στο παράθυρο που θα σας εμφανιστεί συμπληρώστε στο πλαίσιο (όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα) το ποσό που θέλετε να μας πληρώσετε (πχ. 15€).
  • Πατήστε το μπλε πλήκτρο “Next“.
  • Στο επόμενο παράθυρο στο πεδίο “Email address” βάλτε το email που χρησιμοποιείτε για σύνδεση στο PayPal & στο πεδίο “Enter your password” βάλτε τον κωδικό πρόσβασής σας. Στην συνέχεια πατήστε “Log In” (όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα).
  • Στο πεδίο “Add a note” προαιρετικά συμπληρώστε των κωδικό της κράτησης του ραντεβού σας ο οποίος θα σας έχει έρθει στο email που δηλώσατε κατά την κράτηση του ραντεβού σας. (Εάν κλείσατε ραντεβού μέσω τηλεφώνου και δεν έχετε δηλώσει email συμπληρώστε μόνο την ημερομηνία & την ώρα του ραντεβού ή εάν πληρώνετε από μέρους άλλου πελάτη μας, γράψτε το όνομα στο οποίο έχει κλειστεί αρχικά το ραντεβού).
  • Στο επόμενο βήμα επιβεβαιώστε την κάρτα την οποία θα χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή και το ποσό που προ-πληρώσετε.
  • Πατήστε “Send Payments Now” (όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα).

Είστε έτοιμη/ος 🙂

Τυχόν επιπλέον χρεώσιμες υπηρεσίες πληρώνονται στο ταμείο με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα με την ολοκλήρωση των υπηρεσιών.

Ξεκινήστε εδώ

Κλείστε Online Ραντεβού

Μοιραστείτε το με ένα φίλο