Δελτίο Τύπου για την εξιχνίαση κλοπής στο κατάστημά μας

ManiQure από την Alessandro
30/06/2017
Δελτίου Τύπου - Happy Nails
Ωράριο Λειτουργίας – Αύγουστος 2017
14/07/2017

Δελτίο Τύπου για την εξιχνίαση κλοπής στο κατάστημά μας

Δελτίου Τύπου - Happy Nails

Εφιστούμε την προσοχή των πελατών μας στα προσωπικά τους αντικείμενα καθώς το Happy Nails ή οποιοδήποτε μέλος αυτού δεν φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια προσωπικών αντικειμένων εκτός & εντός του καταστήματος.

Σήμερα Παρασκευή 07/07/2017 και ώρα 11:30 εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματός μας (CCTV) επαίτης η οποία εισερχόμενη στο κατάστημα και αφού περιεργάστηκε καλά τον χώρο, συνειδητοποίησε ότι υπήρχε αφύλαχτη γυναικεία τσάντα στον καναπέ της υποδοχής την οποία αφαίρεσε και απομακρύνθηκε από τον χώρο.

Αμέσως μόλις εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης η πράξη αυτή, έγινε κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσου Δράσεως «100» από το προσωπικό μας. 10 λεπτά μετά την κλήση κατέφθασε στο κατάστημα μας ομάδα της δίκυκλης αστυνόμευσης ΔΙ.ΑΣ η οποία ταχύτατα επεξεργάστηκε το οπτικό υλικό που της παρείχε το προσωπικό μας και στην συνέχεια προέβησαν στις σχετικές αναζητήσεις στην γύρω περιοχή. Με την πάροδο 15’ λεπτών λάβαμε τηλεφωνική κλήση από την ίδια την ομάδα η οποία μας ενημέρωσε ότι είχε εντοπίσει την επαίτη μαζί με τα κλοπιμαία και την είχε προσαγάγει στο Τμήμα Ασφάλεια Παγκρατίου.

Το προσωπικό του Happy Nails θέλοντας να ευχαριστήσει την ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης ΔΙ.ΑΣ συνέταξε την ακόλουθη επιστολή την οποία κοινοποίηση και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Η Ευχαριστήρια Επιστολή

Προς: Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Κοιν.: Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής

 

Κύριε Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας,

παρά το γεγονός ότι η εκτέλεση καθήκοντος συνιστά ευνόητη υποχρέωση κάθε εργαζόμενου, θεωρώ επιβεβλημένη ηθικά την υποχρέωση μου να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε η ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης ΔΙ.ΑΣ αποτελούμενη από τους (από το σημείο αυτό αφαιρέθηκαν τα ονόματα των αστυνομικών λόγο προστασίας των προσωπικών δεδομένων), για υπόθεση κλοπής από το κατάστημά μας την Παρασκευή 07/07/17.

Η αμεσότητα, η ταχύτητα, η ευσυνειδησία και η αποτελεσματικότητα της ομάδας υπήρξαν υποδειγματικές και για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι οφείλω να εξάρω την άψογη λειτουργία της υπηρεσίας σας και επειδή τα παράπονα πλεονάζουν στις μέρες μας ο καλός λόγος σπάνιος και δίκαιος πρέπει να ακουστεί, κυρίως ως φωτεινό παράδειγμα.

 

Ευχαριστούμε θερμά.

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο