Διαδικασία εφαρμογής τεχνητών νυχιών

Βερνίκια Νυχιών ESSIE Going Guru - Happy Nails
Βερνίκια Νυχιών ESSIE “Going Guru”
10/02/2016
Polka Dots – Η νέα μόδα | Happy Nails
Polka Dots – Η νέα μόδα
24/02/2016

Διαδικασία εφαρμογής τεχνητών νυχιών

Διαδικασία εφαρμογής τεχνητών νυχιών - Happy Nails

Εφαρμογή τεχνητών νυχιών

Η ομάδα του Happy Nails μετά από την πολυετή της εμπειρία στον χώρο της περιποίησης των άκρων σας παρουσιάζει με απλά βήματα την διαδικασία εφαρμογής τεχνητών νυχιών.

Η διαδικασία εφαρμογής τεχνητών νυχιών έχει ως εξής:
1. Ψεκάζουμε τα χέρια της πελάτισσας με αντισηπτικό για τον καθαρισμό και απομάκρυνση τυχόν σκόνης ή άλλων “εμποδίων”.
2. Αφαιρούμε το μανό από τα νύχι της (αν έχει). Αρχίζουμε πάντοτε από το μικρό δάκτυλο και τελειώνουμε με τον αντίχειρα.
3. Λιμάρουμε απαλά το φυσικό νύχι, φέρνοντας το ελεύθερο άκρο του στο σημείο του υπονυχίου, ενώ φροντίζουμε ν ταιριάζει σχηματικά με το σημείο εγκοπής του ψεύτικου νυχιού. Επίσης, λιμάρουμε την επιφάνεια του νυχιού, στο σημείο που θα εφαρμόσουμε το ψεύτικο νύχι.
4. Επιλέγουμε το τεχνητό νύχι, δοκιμάζοντας προηγουμένως το μέγεθος, ώστε να προσαρμόζεται καλά επάνω στην επιφάνεια αλλά και στο ελεύθερο άκρο του φυσικού νυχιού.
5. Τοποθετούμε κόλλα στο σημείο που λιμάραμε και εφαρμόζουμε το τεχνητό νύχι επάνω στο φυσικό. Δημιουργούμε μία γωνία 45ο με το τεχνητό νύχι, για να μπει το ελεύθερο άκρο του φυσικού νυχιού μέσα στην εγκοπή και το αφήνουμε να γλιστρήσει προς το φυσικό νύχι, μέχρι να εφαρμόσει τέλεια επάνω του. Το πιέζουμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να κολλήσει. Σε περίπτωση που δημιουργηθούν φυσαλίδες αέρα χρειάζεται να βγάλουμε το τεχνητό νύχι και να το εφαρμόσουμε πάλι από την αρχή.
6. Τοποθετούμε μία σταγόνα κόλλας στο σημείο ένωσης, για να κολλήσει καλύτερα το τεχνητό νύχι με το φυσικό νύχι.
7. Αφού κολλήσει το νύχι, το κόβουμε στο επιθυμητό μήκος με τον ειδικό κόπτη τεχνητών νυχιών.
8. Τρίβουμε την επιφάνεια του νυχιού, για να μην υπάρχει ορατή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο φυσικό και το τεχνητό νύχι και για να φτάσουμε στο ελάχιστο τη διαφορά ύψους. Αφού εξισωθεί η διαφορά, μορφοποιούμε το σχήμα λιμάροντας το ελεύθερο άκρο.
9. Πάνω στο νύχι τοποθετούμε το υλικό της επιλογής μας (gel ή ακρυλικό) σε δύο στρώσεις. Το υλικό προσαρμόζεται χωρίς τη βοήθεια κόλλας, γιατί όπως προαναφέραμε, στο πίσω μέρος της ταινίας υπάρχει κόλλα. Πρέπει να προσέξουμε να μην φτάσει το υλικό στη βάση του νυχιού, αλλά να καλύπτει σίγουρα το σημείο ένωσης των δύο νυχιών και μεγάλο μέρος της επιφάνειας του νυχιού.
10. Εφαρμόζουμε κόλλα και αμέσως μετά στεγνωτικό.
11. Με ένα λειαντικό (buffer), εξισώνουμε τη διαφορά και λειαίνουμε και το άκρο. Σ’ αυτή την διαδικασία «σφραγίζουμε» το νύχι, για να αποκλείσουμε πιθανότητες εισόδου υγρασίας μέσα σε αυτό. Εφαρμόζουμε κόλλα και αμέσως μετά στεγνωτικό.
12. Και πάλι εφαρμόζουμε κόλλα και στεγνωτικό.
13. Απλώνουμε ένα λάδι για την επιδερμίδα κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε κάθε δάκτυλο και νύχι χωριστά.
14. Εφαρμόζουμε τη βάση, συνεχίζουμε με το βερνίκι νυχιών (μανό) και τελειώνουμε με το τελικό κάλυμμα.

 

Διαβάστε επίσης: Τεχνητά Νύχια με Gel ή Ακρυλικό;

 


Δείτε όλες τις προσφορές μας εδώ.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες εδώ και όλες τις τιμές μας εδώ.

Κλείστε απευθείας ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ ή καλέστε μας στα τηλέφωνα του καταστήματος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο