Κλείστε Online Ραντεβού

Υπηρεσία online κρατήσεων από το Happy Nails

Καλωσήρθατε στην υπηρεσία Online κρατήσεων από το Happy Nails. Η ομάδα μας για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί και φέρνει κοντά σας μία υπηρεσία η οποία σας προσφέρει την δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού ηλεκτρονικά από την άνεση του σπιτιού σας ή το γραφείο σας σε μόλις 2 λεπτά. Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να δείτε την διαθεσιμότητά μας σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με την ημερομηνία ή/και τον υπάλληλο που θα επιλέξετε ώστε να μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας ανάλογα 🙂

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα Βήματα & τις Οδηγίες που ακολουθούν πριν προχωρήσετε στην κράτηση ενός ραντεβού.

Βήματα & Οδηγίες

  • Κάντε κλικ στο πλήκτρο “Κλείστε Online Ραντεβού” στο τέλος αυτής της σελίδας.
  • Επιλέξτε την υπηρεσία ή τις υπηρεσίες που θέλετε (μέχρι 5 στο σύνολο) και στην συνέχεια πατήστε την επιλογή “Book Now” που θα εμφανιστεί στο κάτω δεξιά μέρος.
  • Επιλέξτε τον υπάλληλο που επιθυμείτε (εάν δεν επιθυμείτε κάποιον υπάλληλο συγκεκριμένα πατήστε την επιλογή “No Preference”).
  • Επιλέξτε την ημερομηνία που επιθυμείτε στο επάνω μέρος και στην συνέχεια επιλέξτε την ώρα που επιθυμείτε (οι ώρες που θα βλέπετε θα είναι ΜΟΝΟ οι διαθέσιμες ώρες που θα υπάρχουν ανάλογα με τις προηγούμενες επιλογές σας πχ. υπαλλήλου & ημερομηνίας).
  • Συμπληρώστε υποχρεωτικά στο πεδίο “FIRST NAME” το όνομά σας & στο πεδίο “LAST NAME” το επώνυμό σας, με κεφαλαία Ελληνικά γράμματα. Στην συνέχεια συμπληρώστε υποχρεωτικά στο πεδίο “EMAIL” το email σας και στο πεδίο “MOBILE NUMBER” το κινητό σας τηλέφωνο. Επιπλέον προαιρετικά στο πεδίο “BOOKING NOTES” μπορείτε να προσθέσετε κάποια σημείωση για κάτι που θέλετε να ξέρουμε (π.χ κάποια αλλεργία που έχετε ή τον κωδικό της προσφοράς που δικαιούστε ή ότι έχετε προπληρώσει το ραντεβού σας μέσω PayPal*).
  • Τέλος πατήστε το πλήκτρο “Confirm” και είστε έτοιμοι 🙂

*Προπληρωμή μέσω PayPal: Για προπληρωμή του ραντεβού σας μέσω PayPal πατήστε ΕΔΩ ⇒ Υπηρεσία Online Πληρωμών

Κλείστε Online Ραντεβού