Κοινές παθήσεις νυχιών

Πλεονεκτήματα αποτρίχωσης με κλωστή - Happy Nails
Αποτρίχωση Με Κλωστή – Πλεονεκτήματα
03/08/2015
Happy Nails - Τεχνητά Νύχια με Gel ή Ακρυλικό
Τεχνητά Νύχια με Gel ή Ακρυλικό; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα
25/11/2015

Κοινές παθήσεις νυχιών

Κοινές παθήσεις νυχιών - Happy Nails

Παθήσεις των νυχιών - Happy Nails

Κοινές παθήσεις νυχιών και η αντιμετώπισή τους

Μετά από την πολυετή εμπειρία που έχουμε σαν κατάστημα που ειδικεύεται αποκλειστικά στην περιποίηση των άκρων και τις παθήσεις των άκρων, σας παραθέτουμε τις πιο κοινές παθήσεις νυχιών, τα συμπτώματά τους αλλά και πώς θα τις αντιμετωπίσετε.

 • Ονυχόλυση: σε αυτλη την περίπτωση το νύχι ξεκολλάει από το κρέας παρόλο που οι μύκητες και ψωρίαση είναι οι κυριότερρες αιτίες αυτή η κατάσταση μπορεί να προέρχεται και από τα αντιβιοτικά. Η άμεση ιατρική επέμβαση μπορεί να προλάβει την άσχημη εξέλιξη της πάθησης. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
  Παθήσεις των νυχιών

  Happy Nails – ονυχόλυση

   

 • Ονυχογρύπωση: Γαμψά νύχια, αυτό προέρχεται από πληγή η οποία προκαλεί μία υπερβολικά μεγάλη και σκληρή κάμψη και καμπύλη προς τα μέσα του νυχιού. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: σε ήπιες περιπτώσεις θεραπεύεται. Για πιο βαριές περιπτώσεις συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
  Παθήσεις των νυχιών

  Happy Nails – Ονυχογρύπωση

   

 • Ονυχόρρηξη: Εύθραυστα νύχια. Αυτή η κατάσταση χαρακτηρίζεται από ραγίσματα και σχισίματα πράλληλα από τη μία άκρη προς την άλλη από έξω προς τα μέσα (στο εσωτερικό του νυχιού). Για να προλάβετε χρόνια κατάσταση συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μπορεί να προκληθεί από πληγή ή ζημιά στο νύχι. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: Σε ήπιες περιπτώσεις μπορεί βα ωφελήσει ζεστό λαδάκι. Σε άλλες περιπτώσεις συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Μάθετε αναλυτικά για όλες τις προσφορές μας εδώ.

 • Verruca Vulgaris: Εξογκώματα (ακροχορδών) που βρίσκονται στα δάχτυλα και στα χέρια και είναι διαφορετικά σε σχήμα και μέγεθος. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: Μανικιούρ ή πεντικιούρ ανάλογα με την περιοχή και την σκληρότητα των εξογκωμάτων. Σε πιό δύσκολες περιπτώσεις συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
  Παθήσεις των νυχιών

  Happy Nails – Verruca Vulgaris

   

 • Μελανιασμένο νύχι: Τα μελανιασμένα νύχια είναι αυτά με κηλίδες από αίμα ή μελανιές που φαίνονται στο νύχι. Προέρχονται από πληγές. Η ανάπτυξη του νυχιού εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν οι μελανιές πολύ έντονες. Ήπιες περιπτώσεις μπορούν να καταπολεμηθούν με ειδική περιποίηση για να μειωθεί η ζημιά και ο πόνος.
  Παθήσεις των νυχιών

  Happy Nails – Μελανιασμένο νύχι

   

 • Ραγίσματα από συνήθεια: Αυτό είναι το αποτέλεσμα “κακών συνηθειών” που μερικές φορές έχουμε από νευρικότητα. Μπορεί με το ένα νύχι να προκαλέσουμε ζημιά σε άλλο. ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΗ: Αυτές οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται εύκολα με ειδικό μανικιούρ και ειδικά όταν τα νύχια διατηρούνται κοντά.
Παθήσεις των νυχιών

Happy Nails – Φαγωμένα Νύχια


 

Δείτε όλες τις προσφορές μας εδώ.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες εδώ και όλες τις τιμές μας εδώ.

Κλείστε απευθείας ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ ή καλέστε μας στα τηλέφωνα του καταστήματος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αυτό το άρθρο είναι καθαρά ενημερωτικό και σε οποιαδήποτε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο