Πολιτική Επιβεβαίωσης των Ραντεβού

Δελτίου Τύπου - Happy Nails
Ωράριο Λειτουργίας – Αύγουστος 2017
14/07/2017
Δελτίου Τύπου - Happy Nails
Ωράριο Λειτουργίας – Χριστούγεννα 2017
02/12/2017

Πολιτική Επιβεβαίωσης των Ραντεβού

Δελτίου Τύπου - Happy Nails

Η ομάδα του Happy Nails θα ήθελε να σας κοινοποιήσει της εξής νέα πολιτική του καταστήματος σχετικά με την τηλεφωνική επιβεβαίωση των ραντεβού, καθώς έχει παρατηρηθεί ασυνέπεια από ορισμένες πελάτισσες προς εμάς.

Ο Υπεύθυνος Συντονισμού & Οργάνωσης θα καλεί επιλεκτικά 24 ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού πελάτισσες οι οποίες έχουν δείξει προς την επιχείρηση κακό χαρακτήρα. Με την φράση κακό χαρακτήρα εννοούμε πελάτισσες οι οποίες είτε ΔΕΝ εμφανίζονται στα ραντεβού τους ΧΩΡΙΣ να μας ενημερώσουν, είτε είναι καινούργιες πελάτισσες στο κατάστημά μας και ακόμα δεν έχει χτιστεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών χωρίς να περιορίζεται όμως μόνο σε αυτές τις κατηγορίες πελατών.

Σε περίπτωση που ΔΕΝ απαντήσετε στην κλήση μας (τηλέφωνο 210 7516500), το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε ακύρωση του ραντεβού σας χωρίς να διατηρείτε το δικαίωμα να σας το επαναπρογραμματίσουμε την ίδια ώρα ή ημέρα καθώς μπορεί στον χρόνο αυτό να έχει ήδη προγραμματιστεί άλλο ραντεβού, το οποίο ήταν στην λίστα αναμονής μας.

 

Η ομάδα του Happy Nails βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο