Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών

Το κατάστημα Happy Nails σας καλωσορίζει στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μέσω των καρτών προνομίων.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών του Happy Nails είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής για την προτίμησή τους στις υπηρεσίες μας, μέσω συλλογής και εξαργύρωσης πόντων.

Η κάρτα ενεργοποιείται με την πρώτη σας υπηρεσία  ή αγορά προϊόντος στο Happy Nails (Πύρρου 19 & Δαμάρεως).

 

Λειτουργία της Κάρτας Προνομίων

Με τις υπηρεσίες που ολοκληρώνετε ή τις αγορές που κάνετε σε προϊόντα, συλλέγετε πόντους που έχετε την δυνατότητα να τους εξαργυρώσετε σε επόμενες υπηρεσίες ή αγορές προϊόντων λαμβάνοντας την αντίστοιχη έκπτωση. Για κάθε ευρώ των υπηρεσιών που ολοκληρώνετε ή των προϊόντων που αγοράζετε από το Happy Nails, λαμβάνετε ένα (1) πόντο στο σύστημα ανταπόδοσης μέσω της κάρτας προνομίων. Η εξαργύρωση πόντων δεν μπορεί να γίνει κατά τις περιόδους των εορτών, όπως αυτές ορίζονται από το δημοσιευμένο εορταστικό πρόγραμμα της εκάστοτε περιόδου. Το εορταστικό πρόγραμμα κοινοποιείται στην ιστοσελίδα του Happy Nails (www.happynails.gr) ένα (1) μήνα πριν, στην ενότητα Δελτία Τύπου.

Όροι & προϋποθέσεις χρήσης της κάρτας

Κάθε κάρτα είναι προσωπική, αμεταβίβαστη και πάνω της αναγράφεται ο μοναδικός κωδικός ο οποίος αντιστοιχεί σε κάθε μοναδικό πελάτη. Η κάρτα αποτελεί ιδιοκτησία του Happy Nails, το οποίο διατηρεί το δικαίωμα να την αποσύρει ή να την ακυρώσει ή να την αντικαταστήσει με άλλη κάρτα. Η κάρτα δεν είναι πιστωτική και δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί ως έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Η κάρτα μέλους παρέχεται δωρεάν για τους πελάτες που έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον 3 ραντεβού στο Happy Nails. Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και δεν επιτρέπεται η μεταβίβασή της σε άλλο πρόσωπο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το δικαίωμα εξαργύρωσης πόντων από την κάρτα ΔΕΝ ισχύει κατά τις περιόδους των εορτών όπως αυτές ορίζονται από το δημοσιευμένο πρόγραμμα της εκάστοτε εορταστικής περιόδου. Το εορταστικό πρόγραμμα κοινοποιείτε στην ιστοσελίδα του Happy Nails (www.happynails.gr) ένα (1) μήνα πριν, στην ενότητα Δελτία Τύπου.

Τρόπος απόκτησης κάρτας προνομίων

Ο/Η ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει την κάρτα προνομίων, είτε συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση απόκτησης κάνοντας κλίκ στο πλήκτρο ΑΙΤΗΣΗ στο τέλος αυτής της σελίδας είτε ζητώντας την από την υποδοχή του καταστήματος. Στην πρώτη περίπτωση, μετά την υποβολή της αίτησης καί σε εύλογο χρονικό διάστημα, ένας υπάλληλος του καταστήματος θα σας ενημερώσει για το πώς και πότε μπορείτε να παραλλάβετε την κάρτα προνομίων σας. Στην δεύτερη περίπτωση, δέχεστε την σχετική ενημέρωση άμεσα σχετικά με την απόκτησή της. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δεχόμαστε τηλεφωνικά αιτήματα απόκτησης της κάρτας προνομίων.

Ισχύ & τρόποι παραλαβής των δώρων

Οι δωροεπιταγές των 10€ & 15€ παραλαμβάνονται από την υποδοχή του καταστήματος, την στιγμή που εξαργυρώνονται οι πόντοι επιβράβευσης και έχουν ισχύ 30 ημέρες (1 μήνα) από την ημέρα έκδοσης. Τα προϊόντα, όπως η κρέμα σώματος παραλαμβάνονται από το κατάστημα και ΔΕΝ αποστέλλονται. Σε διαφορετική περίπτωση, τα δώρα μπορούν να αποσταλλούν με το ταχυδρομείο ή εταιρία courier με χρέωση των εξόδων αποστολής στον παραλήπτη μετά από συνεννόηση. Το Happy Nails διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει τα προϊόντα εντός 30 ημερών.

Φύλαξη & απώλεια κάρτας

Η κάρτα στην οποία αναγράφεται το μοναδικό barcode που αντιστοιχεί στον κάτοχό της, είναι ιδιοκτησία του Happy Nails, το οποίο παραχωρεί στον κάτοχο το δικαίωμα χρήσης της κάρτας υπό τους όρους της παρούσας. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, ο κάτοχος οφείλει να το γνωστοποιήσει στο κατάστημα το συντομότερο δυνατόν, ώστε να του χορηγηθεί νέα.

Τροποποίηση σύμβασης

Το Happy Nails, μπορεί να τροποποιήσει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τις προϋποθέσεις απόκτησης κάθε κάρτας, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνει το κάθε μέλος από την χρήση της.

Δώρα Επιβράβευσης

ΔΩΡΑΠΟΝΤΟΙ
Δωροεπιταγή των 10€200
Δωροεπιταγή των 15€350
Δωροεπιταγή των 10€ & μία χειροποίητη κρέμα σώματος του οίκου Μπερερή 500

Επιπλέον Προνόμια

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣΠΟΝΤΟΙ
Στην λίστα αναμονής τις ημέρες με πληρότητα στο πρόγραμμα.Χωρίς Εξαργύρωση Πόντων
Στην λίστα αναμονής κατά τις εορταστικές περιόδους.Χωρίς Εξαργύρωση Πόντων

Τρόποι Επιβράβευσης

Από ενέργειές σας

Για κάθε 1€ συναλλαγής αποκτάτε 1 πόντο επιβράβευσης.

Για κάθε θετική αξιολόγηση που μας κάνετε στην επίσημη ιστοσελίδα μας ή το Google για την υπηρεσία που κάνατε ή το προϊόν που αγοράσατε, κερδίζετε 3 πόντους επιβράβευσης.

Από ενέργειες φίλων σας

Για κάθε 10€ συναλλαγής των φίλων σας μαζί μας, αφού μας ενημερώσετε, κερδίζετε 2 πόντους επιβράβευσης.

Για κάθε ενέργεια των φίλων σας, αφού μας ενημερώσετε για αυτήν (όπως να μας κάνουν κάποιο share στο Facebook) κερδίζετε 1 πόντο επιβράβευσης.

Για κάθε θετική αξιολόγηση που μας κάνουν οι φίλοι σας στην επίσημη ιστοσελίδα μας, αφού μας ενημερώσετε, κερδίζετε 1 πόντο επιβράβευσης.

Άλλες Ενέργεις
ΕΝΕΡΓΕΙΑΠΟΝΤΟΙ
Ραντεβού που δεν εμφανίστηκα-10
Ακύρωση του ραντεβού μου 48 ώρες πρίν-1
Ακύρωση του ραντέβου μου 24 ώρες πρίν-2
Ακύρωση του ραντέβου μου 12 ώρες με μισή ώρα πρίν-7
Χρήση προσφοράς (φοιτητική, ανέργων & αεροπορικής κοινότητας)-50%

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν γίνει ακύρωση του ραντεβού σας εντός του τελευταίου μισαώρου πριν το ραντεβού σας, θεωρούμε ότι δεν εμφανιστήκατε και υπάγεστε αυτόματα στην πρώτη περίπτωση: “Ραντεβού που δεν εμφανίστηκα”.

Κάντε Αίτηση

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο