Σχήματα νυχιών – Ποιό σας ταιριάζει;

Ωράριο Λειτουργίας – Πάσχα 2019
Ωράριο Λειτουργίας – Πάσχα 2017
25/03/2017
ManiQure από την Alessandro
30/06/2017

Σχήματα νυχιών – Ποιό σας ταιριάζει;

Σχήματα νυχιών - Happy Nails

Η μόδα στα νύχια αλλάζει συνέχεια, και θεωρώντας τους εαυτούς μας “μοδάτους” κυνηγάμε και θέλουμε την τελευταία λέξη της μόδας στα νύχια μας. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικα σχήματα νυχιών αλλά έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ εάν το σχήμα που είναι τώρα στην μόδα είναι κατάλληλο για τα δικά σας νύχια; Δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια νύχια. Τα νύχια των ανθρώπων διαχωρίζονται σε προβληματικά, κοντά, μακριά, μεγάλα, μικρά και πολλά πολλά ακόμα κριτήρια. Έτσι η ομάδα του Happy Nails θέλοντας να είστε πάντα ενημερωμένες, σας αναλύει το κάθε βασικό σχήμα νυχιού και τις περιστάσεις που μπορεί να γίνει αυτό το σχήμα.

``Αμυγδαλωτά`` Νύχια

Νύχια Αμύγδαλο - Happy Nails

Αν και αυτό το σχήμα δεν είναι καλό για κανέναν που προσπαθεί να μεγαλώσει τα νύχια του, είναι φανταστικό, ώστε τα δάχτυλα να φαίνονται πιο θηλυκά και πιο λεπτά.

``Τετράγωνα`` Νύχια

Τετράγωνα Νύχια - Happy Nails

Το τετράγωνο σχήμα των νυχιών είναι ιδανικό για μεσαία έως μακριά μήκη για κάθε μέρα, ωστόσο, απαιτούν πολλή συντήρηση!

``Στρογγυλεμένα`` Νύχια

Στρογγυλεμένα Νύχια - Happy Nails

Εάν έχετε μικρά και αδύναμα νύχια, το στρογγυλεμένο σχήμα είναι για σας! Αυτό το κομψό σχήμα είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς δεν έχει γωνίες που σπάνε εύκολα.

``Τετραγωνισμένα - Οβάλ`` Νύχια

Τετραγωνισμένα - Οβάλ Νύχια - Happy Nails

Επίσης γνωστό ως «Νύχι Πλατεία», αυτό το σχήμα είναι για εκείνες που θέλουν το τετράγωνο σχήμα, αλλά με την άνεση του στρογγυλεμένου νυχιού.

``Οβάλ`` Νύχια

Οβάλ Νύχια - Happy Nails

Ένα οβάλ σχήμα κάνει τα νύχια σας να φαίνονται μακρύτερα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση. Επίσης, αυξάνει την βάση του νυχιού σας.

``Στιλέτο`` Νύχια

Νύχια Στιλέτο - Happy Nails

Καλύτερο για μακριά νύχια όσο και για κοντά δάκτυλα. είναι ένα πολύ αδύναμο σχήμα (εύκολα καταστρέφεται), αφού οι πλευρές του νυχιού χάνονται εντελώς με αποτέλεσμα να μπορεί να χτυπηθεί εύκολα.

``Μπαλαρίνα`` Νύχια

Νύχια Μπαλαρίνα - Happy Nails

Όπως αμυγδαλωτά νύχια, αυτό το σχήμα λειτουργεί καλύτερα για μεγάλα και ισχυρά ή ενισχυμένα νύχια, γιατί τα τοιχώματα αδυνατούν και το νύχι χάνει την φυσική υποστήριξη και δύναμή του.


Δείτε όλες τις προσφορές μας εδώ.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες μας εδώ και όλες τις τιμές μας εδώ.

Κλείστε απευθείας ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ ή καλέστε μας στα τηλέφωνα του καταστήματος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο