Τα Είδη Αποτρίχωσης

Τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών – Τρόποι & Μέθοδοι
Τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών – Τρόποι & Μέθοδοι
15/04/2016
Δελτίου Τύπου - Happy Nails
Πολιτική Ακύρωσης & Μη Εμφάνισης
14/09/2016

Τα Είδη Αποτρίχωσης

Είδη Αποτρίχωσης - Happy Nails

Τα είδη & οι τρόποι αποτρίχωσης

Η αποτρίχωση είναι μία συνήθεια που σίγουρα  δεν μπορούμε να αποφύγουμε τουλάχιστον το καλοκαίρι. Είναι μία εύκολη και αποτελεσματική λύση που θα κρατήσει μακριά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, χαρίζοντας μεταξένιο δέρμα. Τα είδη αποτρίχωσης χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

•    Αποτρίχωση Κανονικό Bikini: Με αυτήν την μέθοδο καθαρίζουμε την περιοχή  αφαιρώντας κάθε τρίχα που είναι εμφανής φορώντας ένα bikini από το πάνω μέρος των μηρών έως και λίγο έξω από την γραμμή του εσώρουχου.

 

Αποτρίχωση Bikini - Happy Nails

Αποτρίχωση Bikini – Happy Nails

•    Αποτρίχωση Brazilian: Εδώ αφαιρούμε τις περισσότερες τρίχες από την περιοχή αφήνοντας μια μικρή λωρίδα ή ένα τρίγωνο. Επίσης, αφαιρούμε και όλες τις τρίχες από το πίσω μέρος.

 

Αποτρίχωση Brazilian - Happy Nails

Αποτρίχωση Brazilian – Happy Nails

•    Αποτρίχωση Hollywood: Με αυτήν την μέθοδο αποτρίχωσης αφαιρούνται όλες οι τρίχες από την περιοχή εμπρός, πίσω, δεξιά και αριστερά.

 

Αποτρίχωση Hollywood - Happy Nails

Αποτρίχωση Hollywood – Happy Nails

•    Αποτρίχωση Διευρυμένο Bikini: Σε αυτήν την αποτρίχωση αφαιρούμε όλες τις τρίχες που φαίνονται φορώντας ένα bikini, αλλά επιπλέον αφαιρούμε και πιο μέσα γύρω από τα πόδια δημιουργώντας ένα τριγωνικό σχήμα αφαιρώντας περισσότερες και από την κορυφή.

 

Αποτρίχωση Διευρυμένο Bikini - Happy Nails

Αποτρίχωση Διευρυμένο Bikini – Happy Nails

•    Αποτρίχωση Προσώπου με κλωστή: Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι ο ειδικός χρησιμοποιώντας κλωστή και κρατώντας με συγκεκριμένο τρόπο τα άκρα της, μαγκώνει τις τρίχες της περιοχής που επιθυμεί να αποτριχώσει και τις απομακρύνει. Το αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια που μπορεί να κρατήσει έως και 20 μέρες, καθώς η αφαίρεση γίνεται από την ρίζα της τρίχας. Επιπλέον, οι τρίχες στην περιοχή που έγινε αποτρίχωση την επόμενη φορά βγαίνουν λιγότερο άγριες και σκληρές σε σχέση με πριν. Όταν εφαρμόζουμε την αποτρίχωση με κλωστή το δέρμα δεν ερεθίζεται, καθώς είναι φιλική μέθοδος για την επιδερμίδα. Ενδεχομένως να υπάρχει ένας μικρό ερεθισμός στην περιοχή για λίγα λεπτά.

 

Πλεονεκτήματα αποτρίχωσης με κλωστή - Happy Nails

Αποτρίχωση με κλωστή – Happy Nails

 


Δείτε όλες τις προσφορές μας εδώ.

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο