Τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών – Τρόποι & Μέθοδοι

Ζητείται Τεχνήτρια Νυχιών
04/06/2017
Είδη Αποτρίχωσης - Happy Nails
Τα Είδη Αποτρίχωσης
11/07/2016

Τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών – Τρόποι & Μέθοδοι

Τοποθέτηση Τεχνητών Νυχιών – Τρόποι & Μέθοδοι

Οι τρόποι, οι μέθοδοι και πότε πρέπει να τοποθετούνται τα τεχνητά νύχια

Το ακρυλικό και το gel είναι μία μέθδος τεχνητών νυχιών που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, κυρίως στα άτομα με ονυχοφαγία αλλά και σε αυτά που δυσκολεύονται να τα μακρύνουν.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να επεκτείνουμε το νύχι: η χρήση ειδικής φόρμας που μπαίνει κάτω από το νύχι και η φυσική ενίσχυση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε ότι σχήμα θέλουμε στο νύχι μας. Η καταλληλότητα κάθε προέκτασης εξαρτάται από το μέγεθος του φυσικού νυχιού.

Μέθοδοι

• Η φυσική ενίσχυση είναι μία πολύ ανθεκτική μέθοδος η οποία διατηρείται έως και ένα μήνα εφόσον τοποθετηθεί σωστά. Επίσης, η φυσική ενίσχυση γίνεται για να δώσει σχήμα στα νύχια σε περίπτωση έντονης ονυχοφαγίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενδείκνυται το ακρυλικό για μεγαλύτερη αντοχή.
• Ο άλλος τρόπος για επιμήκυνση του νυχιού είναι με tips. Τα tips είναι πλαστικά νύχια που κολλούνται πάνω στα νύχια δίνοντας ότι μήκος θέλουμε . Στην συνέχεια τοποθετείται gel ή ακρυλικό. Κάθε τεχνητό νύχι μπορεί να βαφτεί με ημιμόνιμο ή απλό βερνίκι νυχιών. Και στις δύο περιπτώσεις η αντοχή είναι μεγάλη, επειδή από κάτω έχει τοποθετηθεί gel ή ακρυλικό.
Τοποθέτηση τεχνητών νυχιών στους άντρες
Η τοποθέτηση τεχνητών νυχιών στους άντρες γίνεται αποκλειστικά και μόνο για να δώσουμε σχήμα στο νύχι. Η τοποθέτησή τους προτείνεται κυρίως σε περίπτωση έντονης ονυχοφαγίας, στην οποία η μήτρα του νυχιού καταστρέφεται με αποτέλεσμα το σχήμα του νυχιού να αλλοιώνεται. Έτσι, μπαίνει ακρυλικό ή gel δίνοντας έτσι ένα όμορφα αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε ακόμα: Τεχνητά Νύχια με Gel ή Ακρυλικό; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα | Ακρυλικά νύχια και τα υλικά που φτιάχνονται | Διαδικασία εφαρμογής τεχνητών νυχιών


Δείτε όλες τις προσφορές μας εδώ.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες μας εδώ και όλες τις τιμές μας εδώ.

Κλείστε απευθείας ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ ή καλέστε μας στα τηλέφωνα του καταστήματος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Online Ραντεβού
Ελληνικά
Μοιραστείτε το με ένα φίλο